tiistai 24. marraskuuta 2009

Autokuumetta tai konekuumetta

No tänään niinkuin arvasin, Eino Isä poisti autokuumeensa perinteisellä auton ostolla.
Kyllähän auto/kone kuume on paha, itselläkin tietyin väliajoin tulee jokin kuume. Välillä puimurikuume, kuivurikuume ym. Tai pahin autokuume.
Tänään mietin jos meidän yksityisautot yhditäisi yhdeksi ja monta ehdokasta löytyikin. Toisaalta löysin hienon puimurinkin netistä ja löysin myös kuormaautonkin.
Asiaa hillitsee pankkitilien ja kirjanpidon/excel katsomien ja tutkiminen, tosin kun kuume iskee ei nekään pysty poltetta hillitsemään.

Olen aina perustellut itselleni nämä autohankintani, että se on minun harrastukseni. Sillä en matkustele, laskettele, humputtele. Sekin vielä että pääsen seuraamaan rakkan vaimoni Sadun koiraharrastusta erittäin läheltä, johon voi vaan todeta että se vie seinätkin talosta puhumattakaan rahasta.

Mutta onko vuodesta 1995 kiertäneet autot 15kpl eli n.1auto/vuosi järkevää, kun tähän laskee vielä kaikki rakkaat varaosa/romu autot niin lukumäärä on paljon suurempi.

Nykyään niitä on vain käytössä/rekisterissä 5kpl. Vaikka olen ehkä löytänyt automerkkini, niin vielä himoitsen yhtä mallia (suosikki merkeistäni) koti pihalle. Ehkä jonain vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti